Kan ik de te frituren producten ook met de Airfryer bereiden?

Kan ik de te frituren producten ook met de Airfryer bereiden?

Ja zeker, je kunt onze glutenvrije of vegan snacks bereiden in de gelijknamige Airfryer. Veel gewone snacks kunnen niet in de Airfryer, maar de glutenvrije snacks van VA Foods wel!
Omdat er diverse merken en types op de markt zijn* adviseren wij voor de baktijden en de bakinstructies de gebruikershandleiding van de Airfryer te raadplegen. Ervaar je geen klachten door het gebruik van olie, dan adviseren wij dit te gebruiken. Hierbij verwijzen wij je nogmaals naar de gebruikershandleiding van de Airfryer.
Zie ook Bereidingsadviezen 

Om kruisbesmetting te vermijden, raden wij aan geen allergeen bevattende producten in de Airfryer te bakken. Bekijk hier de instructievideo

  Minuten      ºC
Bitterballen 9   200
Frikandel 6   200
Kroket 11   200
Bamischijf 17   200
Kipnuggets 8   200
Schnitzel 8 200
Cheeszero Soufflé 8 200
Cheeszero Croquette 11 200
Maxicado 8 200
Fricado 8 200
Appelflap* 8 200
Frikandelbroodje** 8 180
Bladerdeeg 13 200


*= Bereid de appelflappen rechtstreeks vanuit de diepvries door ze eerst even op te piepen in de magnetron (30 seconden, 300 Watt). Niet laten ontdooien. Heb je geen magnetron tot je beschikking? Sla deze stap dan over. Bij bereiding in het ovenfolie zakje, deze direct open maken na bereiding. Laat de appelflap eventjes liggen alvorens te consumeren.

**= Het product kan rechtstreeks vanuit de diepvries bereid worden, maar piep het wel even op in de magnetron (1000W, 30 sec.). Niet laten ontdooien.
Bij bereiding in het ovenfolie zakje, deze direct openmaken na bereiding. Laat het Frikandelbroodje eventjes liggen alvorens te consumeren.

Wij hebben uitsluitend getest in de Airfryer type D9240 van het merk Philips. Het kan zijn dat andere merken op een dusdanige wijze werken dat het bereiden van onze producten niet lukt, of dat baktijden afwijken. Mocht dat zo zijn, horen wij dat graag!

Voor de beste kwaliteit adviseren wij altijd het bereidingsadvies op de verpakking te volgen.