• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits

Verkooppunten

Alle verkooppunten en eetgelegenheden bij u in de omgeving.

De producten van VA Foods zijn te koop in diverse Europese landen, waaronder Nederland en België. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt kunt u hieronder op het soort verkooppunt (rechter button) of op plaats zoeken. In Nederland zijn er drie webshops die bij u aan huis leveren, namelijk Vrieswinkel.nl, The Free From Shop en Glutenvrije markt

Kunt u geen verkooppunt vinden die onder andere glutenvrij en ons allergeenvrij assortiment aanbieden? Kent u een winkel, cafetaria, snackbar, frituur of eetgelegenheid? Dan horen wij dit graag van u! U kunt de gegevens doorgeven via het contactformulier.

Tip: Klik voor de assortimentslijst en openingstijden op het gewenste verkooppunt (op de volledige naam in de balk). Wilt u zeker zijn dat ze uw gewenste producten nog voorradig hebben? Gelieve dan contact op te nemen met het verkooppunt zelf.

Wilt u zeker zijn dat u onze snacks geserveerd krijgt, vraag het alstublieft even na. Wij adviseren u altijd uw allergie /intolerantie kenbaar te maken, zodat duidelijk is waarmee rekening gehouden dient te worden.