[Horeca] Waarom jij vandaag nog moet starten met allergenenvrij in jouw horecazaak

Kun je glutenvrij eten bij de Efteling? Het antwoord is ja! Zelfs allergenenvrij! Efteling heeft namelijk VA Foods snacks in het assortiment en die zijn vrij van de 14 meestvoorkomende allergenen én lactose. Efteling wil hiermee een brede doelgroep aanspreken en mensen niet teleurstellen.

En dat doen we niet zomaar. Veel mensen hebben naast bijvoorbeeld een gluten intolerantie ook te maken met andere allergieën of intoleranties. Dan is het wel zo fijn wanneer een kroket meerdere allergenen uitsluit in plaats van enkel gluten.  En handig voor de horeca; want met één product kun jij een hele doelgroep bedienen. Welke allergenen VA Foods uitsluit, lees je hier.

Met onze producten kun je dus een hele grote doelgroep aanspreken. Efteling heeft die stap al gezet, volg jij ook met jouw horecazaak?!

Voordelen allergenenvrij assortiment t.o.v. alleen glutenvrij

  • Grotere doelgroep bedienen
  • Met één product alle allergenen uitsluiten
  • Minder opslagruimte
  • Enkel allergenenvrije producten in je assortiment = geen kruisbesmetting tussen deze producten
  • Niet moeilijk, juist makkelijk! 
  • Niet nodig om de allergenen te benoemen die wettelijk verplicht zijn om  te etiketteren; die zitten er namelijk niet in.

Bart nam een bezoekje aan de Efteling en liet zich informeren hoe zij omgaan met het proces om allergenenvrije producten bereiden. Benieuwd? Check dan zijn video hier

https://www.youtube.com/watch?v=09tjC0U8SR4