VCV Glutenvrije Wintermarkt groot succes!

Stand tijdens de Glutenvrije Wintermarkt 2022, georganiseerd door de Vlaamse Coeliakie Vereniging

Afgelopen zaterdag 19 november was het weer zover. Na twee jaar geen VCV Wintermarkt mochten we eindelijk weer richting het Belgische Sint-Niklaas. Na een flinke autorit kwamen we aan bij ’t Bau-huis in Sint-Niklaas en dan begint voor ons het opbouwen van de stand met het hele team. De voorbereiding bestaat uit het opbouwen van de stand en het uit- en inladen van de bus, aanhanger en vriezers. Ondertussen vormden de eerste bezoekers al een rij bij de ingang van de deze glutenvrije markt.

Om 14.00 uur was het dan zo ver, de deuren gingen open en de eerste bezoekers kwamen met veel enthousiasme naar binnen. Het werd steeds drukker bij onze stand. We hebben veel leuke reacties op onze producten ontvangen. Zo konden bezoekers ons vernieuwde bladerdeeg zien, maar ook proeven! Hierop kregen erg veel goede reacties. En dat is fijn om te horen, want het bladerdeeg wat we nu hebben zijn we trots op. Dit bladerdeeg heeft veel laagjes, is erg smaakvol en lekker knapperig. En dat proefden de bezoekers ook!
Maar we hadden nog meer lekkers bij om te proeven. Wat dacht je van onze frikandel, Cheeszero Croquette, bitterballen en kipnuggets? Wij vinden het namelijk belangrijk dat de bezoekers ook kunnen proeven wat wij verkopen. En daar waren ze zelf ook erg blij mee. 

We willen alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme, maar ook de organisatie van deze Wintermarkt voor de goede organisatie. Graag tot volgend jaar!