VA Foods laat bezoekers kennismaken tijdens Triodos Festival 2023

triodos festival 2023 va Foods

Op 16 september 2023 zal het langverwachte Triodos Festival opnieuw zijn poorten openen voor een dag vol inspiratie, bewustwording en positieve verandering. Een van de meest spraakmakende en invloedrijke aspecten van het evenement is de Impact Markt, een bruisende hub waar innovatieve duurzame bedrijven hun visie en missie delen met het publiek.

De Impact Markt is een unieke kans voor bezoekers om kennis te maken met vooruitstrevende ondernemingen die zich inzetten voor een groenere en rechtvaardigere wereld. Deze markt biedt een platform voor bedrijven zoals VA Foods, die streven naar een positieve impact op het milieu, de samenleving en de gezondheid van mensen. De Impact Markt is een inspirerende plek om te ontdekken hoe individuen en bedrijven een positieve invloed kunnen hebben op de wereld om ons heen.

Het Triodos Festival 2023 belooft een inspirerende en smaakvolle ervaring te worden voor de bezoekers die zich richten op duurzaamheid en bewuste voeding. 
Je bent welkom vanaf 10:00 tot 18:00 uur op onderstaande locatie. Zorg wel dat je beschikt over een ticket om een binnen te komen.

Landgoed de Reehorst
Driebergen-Rijsenburg

 

Het programma