Glutenvrij op festivals

Genieten van de muziek en tussendoor wat lekkers eten, het is heel gewoon voor de meeste mensen tijdens een festival. Helaas is dat niet zo voor mensen die een allergie of intolerantie hebben. Vaak wordt er niet bij deze groep stilgestaan en zijn er niet of nauwelijks mogelijkheden om bijvoorbeeld glutenvrij te eten op festival. 

Bij sommige festivals is het mogelijk om je eigen eten mee te nemen. Vraag dit vooraf goed na bij de organisatie en geef dit ook duidelijk aan bij de ingang. Neem voor de zekerheid een bewijs mee, bijvoorbeeld de mail die je van de organisatie hebt ontvangen met de toezegging dat je jouw eigen eten mag meenemen.  

Nog fijner zou het natuurlijk zijn wanneer je gewoon zorgeloos op het festival zelf glutenvrij kunt eten. Wat is er nu fijner dan glutenvrije festivalsnacks?! VA Foods biedt een ruim assortiment glutenvrije festivalsnacks en speelt hiermee in op de behoefte van de festivalbezoeker met een intolerantie of allergie. Voordeel; onze festivalsnacks zijn allergeenvrij dus voor meerdere allergie├źn of intoleranties geschikt, maar ook nog eens vegetarisch en veganistisch!

Zo kun je al meerdere jaren glutenvrij eten op Pinkpop dankzij Oui! Sans Gluten. Jacqueline, eigenaresse van Oui! Sans Gluten stond namelijk met onze glutenvrije snacks op Pinkpop. Hiermee maakt zij elk jaar veel glutenvrije bezoekers blij. 

Organiseer jij ook een festival en wil je glutenvrij eten op jouw festival? Neem dan contact met ons en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wat dacht je van glutenvrije bitterballen, glutenvrije frikandellen of glutenvrije kroketten op jouw festival?! Daarnaast zijn ook onze glutenvrije snacks zonder vlees zoals de groente kroket en Cheeszero Souffl├ę ook nog eens vegan!