• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits

Verkooppunten

Alle verkooppunten en eetgelegenheden bij jou in de omgeving

De producten van VA Foods zijn te koop in diverse Europese landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt kun je hieronder op het soort verkooppunt (rechter button) of op plaats zoeken. Is er geen verkooppunt bij jou in de omgeving?  Onderstaande webshops leveren bij jou aan huis:

Nederland:

Nederland België Duitsland, Oostenrijk, Denemarken*
Vrieswinkel   Traiteur Keukentje Hollandshop24
Bfreez Vrieswinkel (op aanvraag)  
The Free From Shop Food Specialties  
Food Specialties    
Bio Vegan Winkel     

*= Op aanvraag ook andere landen mogelijk 

Kun je geen verkooppunt vinden welke onder andere glutenvrij en ons allergeenvrij assortiment aanbieden? Ken je een winkel, cafetaria, snackbar, frituur of eetgelegenheid? Laat het ons weten!

 Ik wil een horecapunt aanmelden

Tip: Klik voor de assortimentslijst en openingstijden op het gewenste verkooppunt (op de volledige naam in de balk). Wil je er zeker van zijn dat ze de gewenste producten nog voorradig hebben? Gelieve dan contact op te nemen met het verkooppunt zelf.

Wil je zeker zijn dat je onze snacks geserveerd krijgt, vraag het alstublieft even na bij het desbetreffende punt. Wij adviseren altijd jouw allergie of intolerantie kenbaar te maken, zodat duidelijk is waarmee rekening gehouden dient te worden.