• nl
  • en
  • fr
  • de

Verkooppunten

Alle verkooppunten en eetgelegenheden bij u in de omgeving.

De producten van VA Foods zijn te koop in diverse Europese landen waaronder Nederland en België. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt kunt u hieronder op het soort verkooppunt (rechter button) of op plaats zoeken. In Nederland zijn er drie webshops die bij u aan huis levert  The Free From Shop, Glutenvrije markt ( mogelijkheid  voor levering in België). Woont u in het buitenland bijvoorbeeld:  Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Hongarijen, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Zweden, Zwitserland maar ook Nederland of België dan kunt ook bij ons de producten kopen. Ga hier naar onze webshop.

Kunt u geen verkooppunt vinden die onder andere glutenvrij en ons allergeenvrij assortiment aanbieden: winkel, cafetaria, snackbar, frituur of eetgelegenheid etc. Weet u een mogelijk verkooppunt, dan horen wij dit graag van u. U kunt de gegevens doorgeven via het contactformulier.

Tip: Klik voor het assortimentslijst en openingstijden op het gewenst verkooppunt (op de volledige naam in de balk). Wilt u zeker zijn dat ze uw gewensten producten nog voorradig hebben, gelieve contact op te nemen met het verkooppunt.

Wilt u zeker zijn dat u onze snacks geserveerd krijgt, vraag het aub even na. Wij adviseren u altijd uw allergie /intolerantie kenbaar te maken, zodat duidelijk is waarmee rekening gehouden dient te worden.